© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

Coen de Radder

Coen de Radder

20160102_132951_resized_2.jpg

Al ruim 35 jaar ben ik als fysiotherapeut geÔnteresseerd in het bewegingsapparaat van de mens. Het onderzoeken en behandelen van mensen blijf ik boeiend vinden, ik doe het tot op de dag van vandaag met heel veel plezier.
Door mijn jarenlange werkzaamheden als fysiotherapeut in het ziekenhuis heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van patiŽnten na een operatie. Ik begeleidde de revalidatie van patiŽnten met een grote diversiteit aan schouderoperatie`s, maar deed natuurlijk ook de fysiotherapie na operatie`s aan knieŽn en heupen. In onze praktijk in de Kapelstraat zie ik nog steeds veel patiŽnten na operaties. Daarnaast  komt hier een grote groep patiŽnten met of zonder verwijzing van de huisarts.  

Wat ik in het ziekenhuis altijd zeer heb gewaardeerd is de goede samenwerking en het contact met de medisch specialisten; de lijnen waren kort en dat is prettig werken. Gelukkig is er ook nu nog steeds met een aantal specialisten goed en regelmatig overleg.   Ik ben BIG geregistreerd en ingeschreven bij het Centraal Register van het KNGF ( Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie )
  


Groeiende interesse in schouderklachten

Jaren geleden is mijn belangstelling voor schouderklachten ontstaan door een wekelijks terugkerend spreekuur met orthopeed Dr. E. Zwart destijds werkzaam in het Meander Medisch Centrum, locatie Baarn. Hij behandelde toen een grote verscheidenheid aan orthopedische ziektebeelden, waarbij we samen patiŽnten onderzochten en bespraken. Mijn belangstelling voor met name de grote groep schouderklachten groeide door dit gezamenlijke orthopedische onderzoek, in sommige gevallen ondersteund met MRI beelden, het bijwonen van schouderoperaties en zeker ook door eigen literatuurstudie naar de verschillende schouderziektebeelden. In de loop van de jaren heb ik een eigen onderzoek en behandelbeleid ontwikkeld, waarbij schouderaandoeningen snel herkend worden en de behandeling daarop aangepast.


En verderÖ

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik met veel plezier en inzet betrokken bij het werk als oudste in een kerkelijke gemeente in Baarn. We wonen in Baarn, hebben 4 grote volwassen kinderen en 5 kleinkinderen.

Fysiotherapie Baarn - Kapelstraat 7 - 3742 CG Baarn - 035-6227343 -06-20188564 - info@fysiotherapie-baarn.nl - disclaimer