© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

Home

PRAKTIJK VOOR FYSIOTHERAPIE & SCHOUDERREVALIDATIE BAARN

DSC02093.jpg

ER WORDT OP DIT MOMENT GEWERKT AAN EEN VERNIEUWDE WEBSITE VAN FYSIOTHERAPIE EN SCHOUDERREVALIDATIE BAARN.

Welkom bij de Praktijk voor Fysiotherapie en schouderrevalidatie Baarn, al ruim 25 jaar gevestigd in de Kapelstraat, midden in het centrum van Baarn. U kunt bij ons Ė met of zonder verwijzing van uw arts Ė terecht voor een intake, een bewegingsonderzoek en aansluitend voor fysiotherapie.     

Persoonlijke therapie - Zorg voor de toekomst
De praktijk biedt u dankzij haar bescheiden omvang een persoonlijke benadering en fysiotherapeutische zorg van een zeer hoge kwaliteit. Ik werk daarbij op grond van de laatste inzichten uit wetenschap en praktijk maar boven alles met een mensgerichte visie op de patiŽnt en zijn of haar herstel.  
Juist door de kleinschaligheid zijn de communicatielijnen tussen mij als fysiotherapeut naar huisarts en specialist kort en efficiŽnt. Nascholing en regelmatig overleg zijn belangrijke pijlers onder mijn manier van werken.      
Waarnemers:    De praktijk kent vaste waarnemers, die tijdens de vakantie of andere periodes werkzaam zijn. Ze zijn in deze praktijk opgeleid en ingewerkt in onze manier van werken en vaak bekend bij een aantal patiŽnten.
                Fysiotherapie Baarn - Kapelstraat 7 - 3742 CG Baarn - 035-6227343 -06-20188564 - info@fysiotherapie-baarn.nl - disclaimer